2013-08-27 10:07:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kockázatot kell vállalnia

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már megint túlzottan idealistának bizonyult, avagy épp ellenkezőleg. A csalódásért mindenképpen csak magát okolhatja, akár túl rózsaszínnek, akár túl feketének látja a dolgokat. Valóság fekete is meg rózsás is. Így szép.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Anyagilag megerősödött az utóbbi időben, még ha ön ezt nem is így érzi. A gond inkább a mobilizálható pénzösszegek miatt van: vagyis ebből van túl kevés. Talán túl kellene adnia néhány felesleges holmiján. Még ha nehéz is megválnia tőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy terveiről jobb lenne még hallgatnia egy kis ideig. Egyrészt azért, mert még nem eléggé dolgozta ki őket, másrész azért, mert valaki túlságosan is vevő lehet az információkra. Nehogy mások arassák le annak gyümölcsét, amit kitalált!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamiben kockázatot kell vállalnia. Ehhez azonban jól fel kellene mérnie a lehetőségeit. Mielőtt túlértékelni, vagy túlvállalná magát, beszéljen szövetségeseivel, üzlettársaival, vagy élete párjával. Utóbbival legelébb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ideje lenne végre elengedni, elfeledni a múlt eseményeit, ha tovább akar lépni az életében. Különben akármilyen új kezdet csak a régi folytatása lesz – más körülmények között. A megújuláshoz nem árt, ha testében is megtisztul. Kezdjen tisztítókúrába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyre nehezebb lehet megfelelnie a család és a munkahely elvárásainak. A kettő persze csak az ön lelkében van konfliktusban egymással, de ez épp elég ahhoz, hogy frusztrálva érezze magát. Ne legyen olyan maximalista!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Eljött az ideje annak, hogy valaminek végre pontot tegyen a végére. Lehet ez valamilyen alkotás, vagy kapcsolat, esetleg munkahelyi konfliktus. A lezárással új erőket szabadít fel a lelkében, amiket végre a munkájára fordíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Megint ráébred a mondás igazságára: nem mind arany, ami fénylik. Bármily csillogónak és pompázatosnak látszik is egy áru, ha jobban megvizsgálja, bizony gyatrának találhatja a minőséget. Válogassa meg jól, hogy mibe fektet pénzt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A titkolózás nem vezet sehova, ideje nyílt lapokkal játszania. Ha egy érzés már megkopott a lelkében, akkor lehetetlen a végtelenségig eljátszania, hogy minden a régi. Tisztességesebb, ha felfedi az igazságot. Fájó, de ezzel új lehetőséget ad.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, nehéz helyzetbe sodorták, és emiatt került valamiféle gödörbe. Pedig a lelke mélyén tudja jól, hogy ön is közreműködött, mikor hagyta, hogy így legyen. A kesergés helyett, lássa meg végre a segítő kezet. Valaki ki akarja húzni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az idő mindenre megoldást jelent. Sőt, van olyan helyzet, amikor a kivárás az egyetlen célravezető taktika. Ön nem a türelméről híres, de ez most egy jó gyakorlat, hogy azt is megtanulja. És ami eddig menekült öntől, most az ölébe hajtja a fejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Alig múlt el ez a hétvége, ön már a következőt tervezi. Talán megijedt attól, hogy lassan vége a nyárnak, hirtelen jobbnál jobb ötletei támadnak, mit is tehetne még. Úgy is kell: használjon ki minden adódó lehetőséget! Élvezze az életet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: